SIOS

SiOS

Geïntegreerd Systeem Olimpia Splendid
Verwarming, koeling, ontvochtiging, luchtbehandeling en productie van warm huishoudelijk water. Alles wat ten goede komt van het comfort in huis, 365 dagen per jaar, is dus opgenomen in één enkel systeem: eenvoudig, efficiënt, geïntegreerd. De technologische oplossing van Olimpia Splendid vereenvoudigt het project en de installatiewerkzaamheden, evenals het gebruik en het onderhoud van alle producten voor het huishoudelijke comfort. De generatoren zijn energie-efficiënt, met hoog presterende binnenunits, voor een compleet en consumptiebewust welzijn binnenshuis. Bovendien is het beheer, dankzij het nieuwe gebouwbeheersysteem SiOS Control, totaal en geïntegreerd.

Overview

MINIMI INGOMBRI
Grazie a configurazioni particolarmente compatte, la soluzione impiantistica di Olimpia Splendid è a basso impatto architettonico
Grazie a configurazioni particolarmente compatte, la soluzione impiantistica di Olimpia Splendid è a basso impatto architettonico
CONSUMI RIDOTTI
L'impianto di Olimpia Splendid è full electric, ad elevata efficienza e studiato per un maggior auto-consumo dell'energia fotovoltaica
L'impianto di Olimpia Splendid è full electric, ad elevata efficienza e studiato per un maggior auto-consumo dell'energia fotovoltaica
MASSIMO COMFORT
Raffrescamento e riscaldamento immediato e acqua calda sanitaria in grandi quantità, senza interruzioni
Raffrescamento e riscaldamento immediato e acqua calda sanitaria in grandi quantità, senza interruzioni

Specificaties

Warmtepompen, voor een maximale efficiëntie
De evolutie van gebouwen en hun behuizingen heeft ook geleid tot een verandering in de nieuwe installaties. Warmtepompen spelen een steeds belangrijkere rol als enige generator binnen de installatie, en kunnen het stroomverbruik optimaliseren en het gebruik van hernieuwbare bronnen bevorderen.
Olimpia Splendid biedt een assortiment klimaatspecifieke oplossingen die zich onderscheiden door hun hoge energie-efficiëntie (tot A++) en maximale betrouwbaarheid, ook dankzij een gepatenteerde technologie voor gelijktijdige productie comfort en HWW tot 75 °C.

Ventilatorradiatoren als nieuwe terminals voor de installatie
Ventilatorradiatoren bieden het hele jaar door comfort (verwarming en afkoeling) vergelijkbaar met een stralingsvloer, met steeds lagere installatiekosten en een zuiniger beheer van de installatie, in de warmste klimaatzones.
Olimpia Splendid, het eerste bedrijf dat subtiele en ultra-subtiele ventilatorradiatoren specifiek voor residentiële installaties op de markt heeft gebracht, onderscheidt zich nog steeds in het segment door een reeks oplossingen die volledig ontworpen en geproduceerd zijn in Italië en door een gepatenteerde stralingstechnologie die een statische werking van de machine tijdens de verwarming mogelijk maakt, voor een totale afwezigheid van lawaai.

VMC voor een betere indoor luchtkwaliteit
Door de evolutie van de behuizing van gebouwen zijn luchtverversing en luchtbehandeling noodzakelijk geworden voor een correct behoud van de indoor uchtkwaliteit. Als het eenvoudig openen van ramen niet mogelijk of niet voldoende is, bieden Gecontroleerde Mechanische Ventilatie-oplossingen een waardevolle hulp.
Olimpia Splendid biedt gedecentraliseerde oplossingen voor een vereenvoudigde installatie, uitgerust met een brushless EC-motorisatie, met een aanzienlijk lager stroomverbruik.

BMS voor gecentraliseerd installatiebeheer
Gecentraliseerd installatiebeheer maakt optimalisatie en verbeterde efficiëntie mogelijk volgens onze gewoonten en bouwervaring.
SiOS Control is het nieuwe Building Management System van Olimpia Splendid dat een eenvoudig, intuïtief en personaliseerbaar beheer van de installatie mogelijk maakt. Het is mogelijk de afzonderlijke componenten te beheren: warmtepomp, ventilatorconvectoren en ventilatorradiatoren, vloerverwarming, designradiatoren en GMV. Het beheer kan zowel ter plaatse als op afstand geschieden, via het webplatform (Cloud) of de mobiele applicatie.

 

Downloaden

Download de productcatalogus en het technische productinformatieblad.