Design

Italiaanse technologie. Duurzame klimaatregeling. Sinds 1956

Design voor Olimpia Splendid is niet alleen esthetiek. Het is een heel breed gezichtspunt. We zien elk product vanaf het begin als een integratie van techniek, vorm en esthetiek. Vormen, kleuren en materialen worden gecreëerd om het technologische hart van elk van onze producten te versterken en optimaal te integreren in binnenruimtes. Omdat we willen dat comfort compleet is, vanuit elk oogpunt.
AQUARIA S1
Synergiewerk met de Italiaanse studio Skyrunner heeft geresulteerd in de Aquaria S1-serie met zijn originele mix van lijnen, vormen en kleuren die de luchtontvochtiger een eigentijds, minimalistisch maar strak ontwerp geeft.
UNICO PRO
De Unico Pro airconditioner zonder externe unit is modern, essentieel en heeft een ongekende vorm. De esthetiek is ontworpen door Matteo Thun, waarbij de nadruk ligt op formele zuiverheid om integratie in verschillende architecturale stijlen te bevorderen.
DOLCECLIMA AIR PRO
Een strakke stijl, getekend EMO Design, herinterpreteert de trends in draagbare airconditioning met een eigentijdse twist. De esthetiek van Dolceclima Air Pro wordt versterkt door het aanraakscherm, dat het technologische hart van het product onthult.
Bi2 AIR
Bi2 Air is de ventilator-radiator die ontworpen is door Sebastiano Ercoli en Alessandro Garlandini. Hij ziet er elegant uit en valt op door de behuizing uit één stuk, de gemotoriseerde klep die de roosters bedekt en de geïntegreerde aanraakbediening.