Luchtbevochtigers

Een overmatige vermindering van de luchtvochtigheid, bijvoorbeeld veroorzaakt door de verwarmingssystemen, kan een te droge lucht in huis veroorzaken en het comfort van de bewoners verminderen. Met ons assortiment van bevochtigers wordt aan de lucht de juiste hoeveelheid waterdamp afgegeven, waardoor de optimale waarden voor luchtvochtigheid worden hersteld: kies de ontvochtiger die het meeste geschikt is voor uw behoeften.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.