Luchtbevochtigers

Een goede nachtrust, een goede concentratie en een aangenaam gevoel van welzijn zijn gerelateerd aan het comfort van de lucht die we inademen. De oplossingen van Olimpia Splendid voor het bevochtigen en verspreiden van aroma's in de ruimte beperken zich niet tot hun primaire functie en integreren systemen die van comfort een complete staat van welzijn maken. Een voorbeeld is de lamp voor kleurentherapie: een eeuwenoud gebruik dat ontspanning bevordert en de stemming verbetert.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.