Luchtreiniger

De luchtzuiveraars en multifunctionele oplossingen van Olimpia Splendid hebben in gemeen dat ze in staat zijn de lucht op complete manier te behandelen. Het uitgangspunt is de filtratie: voor alle modellen beschikbaar met drie stadia en met HEPA-filters, voor 99,99% efficiënt voor deeltjes tot 0,3 micron, terwijl het geheel wordt voltooid met de actie van de kiemdodende UV-C-lampen. Om het waargenomen welzijnsniveau te verhogen, beschikken enkele modellen ook over de ionisator met een zuiverende actie, keramische weerstanden om de lucht in de winter te verwarmen en zwenkende ventilatoren voor de koeling in de zomer.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.