Eindunits installatie

De aandacht voor het design en de harmonische integratie in de architectuur heeft Olimpia Splendid ertoe aangezet de eindunits van de installatie te renoveren. Als eerste heeft Olimpia Splendid de ultraslanke en slanke ventilatorconvector op de markt gebracht. Tegenwoordig is het merk synoniem voor beperkte diktes: in slechts 12,9 of 17,9 cm dikte heeft Olimpia Splendid het comfort voor het gehele jaar opgenomen: de koeling, verwarming (ook door straling) en ontvochtiging in één enkele eindunit.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.