Airco Split

De vaste airconditioners Olimpia Splendid, met hoogefficiënte invertercompressoren (tot klasse A+++) en koelgas R32 met laag broeikaseffect, verbeteren het comfort van de woning, terwijl u mogelijk kunt profiteren van fiscale subsidies. Verder verhogen ze, dankzij geavanceerde technologieën voor luchtbehandeling, het welzijnsniveau in de woning en maken ze uw thuis een gezonde en veilige plek.
 

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.