Convector Kachel

Om kamers snel te verwarmen, bieden Olimpia Splendid convectoren een maximale luchtverdeelsnelheid dankzij het speciale ontwerp van de uitblaasroosters en de turbofunctie. En de bediening? Naast het ingebouwde paneel zijn er automatische aan/uit-timers, afstandsbedieningen voor bediening op afstand en, op het model met geïntegreerde wi-fi, zelfs een mobiele applicatie. Voor comfort altijd onder controle.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.