Sherpa SHW

Het assortiment Boilers met warmtepomp, beschikbaar in de versies 300 l en 200 l, is in staat een hoog niveau van efficiëntie te waarborgen dankzij het gebruik van hernieuwbare energieën.

Overview

Het assortiment Sherpa SHW verzekert:

- de constante productie van warm huishoudelijk water met een temperatuur van 65°C bij een temperatuur van de perslucht tussen -10° C en +43° C.

- een hoog niveau van efficiëntie dankzij het gebruik van hernieuwbare energieën, geproduceerd door de integratie in het fotovoltaïsche systeem en het beheer van de zonne-energie.
Sherpa SHW garandeert verder zodanige prestaties dat er wordt voldaan aan de vereisten voor de energetische herkwalificatie van gebouwen, als gevolg waarvan de projecten mogelijk in aanmerking komen voor fiscale subsidies en bonussen.

   

Specificaties

Continue productie van HWW in geval van luchttemperatuur tussen -10 °C en 43 °C.
Koolstofstalen tank met dubbellaagse verglazing en roestwerende magnesiumanode voor maximale duurzaamheid.
Condensor buiten de boiler vrij van kalkaanslag en gas-water verontreiniging.
Polyurethaan thermische isolatie hardschuim (PU) dikte 45 mm.
Kunststof externe coating.
Bovenste kunststof afdekking met akoestische isolatie.
Veiligheidsvoorzieningen voor hoge en lage gasdruk.
ON-OFF bediening om de unit op te starten via een externe schakelaar.
Wekelijkse ontsmettingscyclus.
Mogelijkheid tot beheer van de recirculatie van Huishoudelijk Warm Water of zonne-integratie.
Elektronische expansieklep voor nauwkeurige bediening.

 

Kenmerken

INTEGRATIE FOTOVOLTAÏSCH SYSTEEM
Contact voor de integratie met het fotovoltaïsche systeem die de inschakeling forceert en het setpoint van de machine verhoogt. De door het fotovoltaïsche systeem geproduceerde energie verlaagt de kosten voor de productie van warm huishoudelijk water en maximaliseert de energiebesparing.

BEHEER VAN DE ZONNE-ENERGIE
Het model SHW 300S kan, naast het fotovoltaïsche zonnepaneel, functioneren dankzij een tweede energiebron zoals het thermische zonnepaneel.

SMART CONTROL
De daadwerkelijke instelling van de warmtepomp wordt geregeld door een klimaatcurve die het optreden van alarmen voor hoge druk in geval van van buiten onttrokken warme lucht voorkomt (voorbij de 25°C bij warm huishoudelijk water 65°C, voorbij de 35°C bij warm huishoudelijk water 55°C).
De elektrische weerstand integreert automatisch de temperatuur van de tank in de gewenste instelling, als de daadwerkelijke instelling geregeld wordt door de klimaatcurve: dit helpt bij het garanderen dat het warme huishoudelijke water bij constante temperatuur wordt afgegeven, ook onder extreme omstandigheden in de winter. 

HOGE EFFICIËNTIE
Dankzij de compressor met ecologisch koelgas R134A.


PRODUCTIE VAN WARM HUISHOUDELIJK WATER TOT -10°C
Productie van warm huishoudelijk water met waterpomp bij luchttemperatuur tot -10°C.