Warmtepompen

De verschillende klimaten vereisen een andere verdeling van de belasting voor verwarming en koeling in de gebouwen en een specifiek gedrag van de warmtepompen. De oplossingen Sherpa van Olimpia Splendid - met koelgas R32, efficiëntieklasse van maximaal A+++ en exclusieve Aquadue-technologie - bieden verschillende configuraties, speciaal ontworpen voor elke klimaat-referentiezone. Zorg voor het beste voor al uw projecten.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.