Ontvochtigers

De luchtvochtigheid van een omgeving verminderen is van fundamenteel belang om het comfort en de gezondheid ervan te garanderen. Aquaria S1 is het assortiment van ontvochtigers voor huishoudelijk gebruik dat zich onderscheidt door een complete behandeling van de lucht, die verder gaat dan ontvochtiging alleen. Te beginnen met het stoffilter en het actieve koolstoffilter, hebben de krachtigere modellen een uitrusting van HEPA-filters die ook doeltreffend zijn voor ultrakleine deeltjes. Het esthetische aspect - van het ontwerp van het Italiaanse bureau Skyrunner - onderscheidt zich door de essentiële en eigentijdse stijl.
 

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.