Bi2 SLR SMART S1 inverter ultraslim

De nieuwe ultraslanke, volledig vlakke ventilatorconvector in RAL 9003 wit. De lineaire look (met afzuigsysteem eronder) sluit naadloos aan bij de omliggende architectuur en de stralingstechnologie van Olimpia Splendid maakt een statische werking mogelijk (voor een stille werking) terwijl de natuurlijke convectie toeneemt. De nieuwe configuratie met een symmetrisch, kort uitblaasrooster maakt het mogelijk de touchbediening ter plaatse te installeren.
 
Overview

Bi2 SLR smart inverter S1 is een met water gevulde, verzonken systeemterminal ontwikkeld door de beste materialen te selecteren om maximale energieprestaties te garanderen.
Airconditioning het hele jaar door is mogelijk met Bi2 SLR smart inverter S1: verwarmen, koelen, ontvochtigen, filteren.

De DC borstelloze motor past de luchtstroom aan de thermische belasting van de omgeving aan om het comfort te optimaliseren en het verbruik te verminderen, wat typisch is voor invertertechnologie.
Bij minimale ventilatorsnelheid is de totale elektrische opname slechts 5w.

Made in Italy technologie heeft de vervaardiging van een terminal van slechts 12,9 cm diep (max 15 cm) mogelijk gemaakt, tegenover de 20/25 cm van traditionele fan coils.

 

EUROVENT DATA

Specificaties

Compact: Diepte van slechts 12,9 cm
Assortiment dat bestaat uit 5 modellen met verschillende vermogens
Brushless DC-motor
Smart zijpanelen
Total Flat uiterlijk met geïntegreerd luchtinlaatsysteem
Installatie
: vloer/wand/plafond*
Beschikbaar in de kleuren: Wit


*Benodigdheden: kit met bak aan de voorkant en kit met afstandspootjes

Kenmerken


De Bi2 SMART S1 ultrakleine terminal heeft 4 soorten bediening:

  • Air conditioning
  • Ontvochtigt
  • Verwarmt
  • Filtert de lucht

Downloaden

Download de productcatalogus en het technische productinformatieblad.