Sherpa®

Lucht-water warmtepomp die het klimaat van het gehele jaar regelt. Maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen: benut en vermenigvuldigt de energie aanwezig in de lucht. Voor elke verbruikte kW worden er meer dan 4 van thermische energie geproduceerd: 75% van de energie is gratis, hernieuwbaar en schoon

Overview

Bestaat uit 2 modules: een hoogefficiënte DC-inverter motorcondensator die de werking tot aan een buitentemperatuur van -15°C verzekert, en een hydronische module die binnen geïnstalleerd moet worden.

De engineering van de componenten en de beperkte afmetingen zorgen ervoor dat het product in een keukenkastje geïnstalleerd kan worden.

De controller omvat alle meest ontwikkelde besturingsfuncties, houdt rekening met het seizoen en met de belastingsvraag en regelt dientengevolge de frequentie van de compressor.

Specificaties

Levert HWW met een temperatuur tot 60 °C

Beheer HWW: Sherpa maakt het mogelijk het HWW op twee manieren te beheren: watersonde in de boiler of thermostaatcontact met de boiler.

Klimaatcurven gebaseerd op de buitenluchttemperatuur: twee beschikbare curven, een voor afkoeling en een voor verwarming. Aan de hand van de klimaatcurven kunt u de temperatuur van de installatie aanpassen op basis van de externe klimatologische omstandigheden, door de luchtvochtigheid van het gebouw af te stemmen op zijn warmtebehoeften om meer energie te besparen.

Twee setpoints configureerbaar voor afkoeling, drie setpoints configureerbaar voor verwarming (waarvan één voor HWW): de setpoints kunnen ook op afstand geselecteerd worden.

Dubbele serieverwarmingselementen: enkel of dubbel te configureren, kunnen geactiveerd worden ter ondersteuning van de warmtepomp door middel van de controle door de elektronische bediening van het werkelijke thermische capaciteit van de warmtepomp. Elk stadium wordt geactiveerd op basis van de werkelijke behoefte aan thermisch vermogen, om uw elektriciteitsverbruik te optimaliseren.

Dagelijkse programmering in nachtmodus: de nachtmodus zorgt voor een energiebesparing van 20%.

Compleet beheer legionellacycli

Koudemiddel R410A*

*Niet-hermetisch afgesloten apparatuur dat gefluoreerd gas bevat 

Kenmerken

Downloaden

Download de productcatalogus en het technische productinformatieblad.