Sherpa SHW S1

Het assortiment warmtepompboilers, verkrijgbaar in versies van 300 l en 200 l, kan een hoog rendement garanderen dankzij het gebruik van hernieuwbare energie.

Overview

FOTOVOLTAÏSCHE INTEGRATIE
Contact voor integratie met fotovoltaïsch systeem dat de ontsteking forceert en het instelpunt van de machine verhoogt. De door het fotovoltaïsche systeem geproduceerde energie wordt opgeslagen om de kosten van de warmwaterproductie te verlagen en de energiebesparing te maximaliseren.

ZONNEBEHEER
Compatibel met thermische zonne-energie: het toestel kan werken met een tweede energiebron zoals zonnepanelen (beheer van de zonnecirculatie). Alleen geldig voor model 300S.

SMART CONTROL
De eigenlijke instelling van de warmtepomp wordt geregeld door een klimaatcurve, om te voorkomen dat er een hogedrukalarm optreedt bij warme buitenlucht (meer dan 25°C met water van 65°C, meer dan 35°C met water van 55°C).

Specificaties

Kenmerken

Beschikbaar in twee versies:standaard model met warmtepomp, elektrische verwarming en 200lt tank (Sherpa SHW S1 200); model met zonnepaneel spiraal, elektrische verwarming en 300lt tank (Sherpa SHW S1 300S).
COP>2,6* ACS bij 65°C
Energieklasse
: A
Werkingsbereik in warmtepomp met luchttemperatuur van -10C° tot 43C°.
Koolstofstaaltank met dubbele laag verglazing.
Anode magnesium anticorrosie om de duurzaamheid van de tank te garanderen.
Extern gewikkelde condensor om de ketel vrij te houden van vervuiling en gas-water vervuiling.
Thermische isolatie in 45 mm dik hard polyurethaan schuim (PU).
Kunststof buitenmantel.Akoestisch geïsoleerde kunststof bovenkap.
Hogefficiënte compressor met koelmiddel R134a**.
Veiligheidsvoorzieningen voor hoge en lage gasdruk.
Elektrische weerstand beschikbaar in de unit als back-up (met geïntegreerde thermostaat met 90°C veiligheid), die zorgt voor warm water op een constante temperatuur, zelfs in extreme winterse omstandigheden.
On-OFF contact om de unit te starten met een externe schakelaar.
Wekelijkse desinfectiecyclus.
Mogelijkheid tot beheer van de recirculatie
van sanitair warm water of zonne-integratie (aanwezigheid van een speciale temperatuursensor, stroomschakelaaringang en regeling voor een externe pomp). Alleen geldig voor model 300S
Elektronisch expansieventiel voor een nauwkeurige regeling.
.