Sherpa® AQUADUE TOWER

De gepatenteerde AQUADUE®-technologie kan, door middel van de combinatie met een lucht-water warmtepomp met invertertechnologie en een tweede water-water trap, de koeling of de verwarming garanderen met de gelijktijdige productie van warm huishoudelijk water met een hoge temperatuur (tot 75°C), onafhankelijk van de externe klimaatomstandigheden, met toevoeging van een geïntegreerde hoogefficiënte boiler van 150 liter
Design by S. Ercoli en A. Garlandini

Overview

Het AQUADUE®-systeem dat gebaseerd is op een systeem met gecombineerde cyclus, maakt mogelijk:

TEGELIJKERTIJD WARM HUISHOUDELIJK WATER EN COMFORT
De twee onderling verbonden koelcycli maken de loskoppeling van de verwarming of de koeling van de productie van warm huishoudelijk water mogelijk, waardoor de werking in parallel mogelijk is en de onderbrekingen van het huishoudelijke comfort worden voorkomen.

WARM HUISHOUDELIJK WATER 75°C
De opslag van warm huishoudelijk water met hoge temperatuur staat een vermindering van maximaal 30% van het volume van de geïntegreerde hoogefficiënte boiler toe en bovendien kunnen de anti-legionellacycli, die zeer veel energie verbruiken omdat ze meestal worden verricht met gebruik van elektrische weerstanden, worden vermeden.
 

Specificaties

Productie van HWW (Huishoudelijk Warm Water) op hoge temperatuur, tot 75 °C in de geïntegreerde boiler.

Beheer van het HWW: een groep met een geïntegreerde water-water warmtepomp in de binnenunit levert huishoudelijk warm water op hoge temperatuur, ongeacht de externe klimaatomstandigheden.

Continuïteit absolute beschikbaarheid van HWW: gegarandeerd door de redundantie van het systeem met dubbel koelcircuit.

Legionellacycli die vermeden kunnen worden door het gebruik van de koelcyclus op hoge temperatuur.

Dubbele serieverwarmingselementen: enkele of dubbele activatie element ter ondersteuning van de warmtepomp via een simepele configuratie van de elektronisce bediening. Elk stadium wordt geactiveerd op basis van de werkelijke behoefte aan thermisch vermogen, om uw elektriciteitsverbruik te optimaliseren.

Twee configureerbare setpoints: twee setpoints tijdens afkoeling, drie setpoints tijdens verwarming (waarvan één voor HWW): de setpoints kunnen ook op afstand geselecteerd worden.

Wekelijkse programmering, HWW, feestdagen en doordeweeks met nachtmodus.

Klimaatcurven met temperatuursonde voor buitenlucht: twee curven beschikbaar, één voor afkoeling en één voor verwarming. Dankzij de klimaatcurven kunt u de temperatuur van de watertoevoer van de installatie instellen op basis van de externe klimaatomstandigheden, door de warmtebehoeften van het gebouw aan te passen om meer energie te besparen.

Koudemiddels: R410A* voor het omkeerbare circuit voor de airconditioning en R134a** voor het circuit met hoge temperatuur voor de HWW-productie.

Geïntegreerde boiler 150 l met hoog rendement

Gemengde HWW-productie van 40 °C tot 3,6 dagen ***

* Niet-hermetisch afgesloten apparatuur dat gefluoreerd gas bevat met GWP gelijk aan 2088
** Niet-hermetisch afgesloten apparatuur dat gefluoreerd gas bevat met GWP gelijk aan 1430
*** Qref 2,1 kWh/dag per tank 150 l volgens de norm EN16147, 2005

 

Kenmerken

Koeling
Verwarming
Warm huishoudelijk water tot 75°C
Koeling + Warm huishoudelijk water met energieterugwinning
Verwarming + Warm huishoudelijk water hoge temperatuur

Downloaden

Download de productcatalogus en het technische productinformatieblad.