MIA 2 7.5

Eén kachel, oneindig veel opties.

MIA® is een kachel met een sterke persoonlijkheid, met oneindig veel modellen en kleuren waarmee de vuurhaard gepersonaliseerd kan worden op basis van uw behoeften, de stijl van uw woning en de smaak van uw familie.
Italiaans design, by Sara Ferrari

Specificaties

Thermisch vermogen bij de haard (min - max): 3,4-7,3 kW
Vermogen (min - max): 3,11 - 6,8 kW
Gemiddeld rendement: 91,6%
Verwarmbaar volume:
80 m² - 229 m³
Bedrijfsautonomie: 13,9 h*
Ruime tank: 15kg capaciteit, gelijk aan 1 zak pallets,
garandeerd een lange levensduur.
Programmeerbaar elektronisch bedieningssysteem
Geïntegreerd richtbaar en gebruiksvriendelijk
display
Dubbele deur met magnetische sluiting
Sluitingspakking van de vuurkorf van "glass fiber"
Multifunctionele afstandsbediening


* bij gemiddelde werking en het vullen van 15kg pallets.

Kenmerken

MIA® is MIJN kachel
MIA® is een nieuwe interpretatie van de traditionele pelletkachel die het vuur weer centraal in het huishoudelijke leven plaats.
Dankzij het design geïnspireerd door eigentijdse inrichtingsstijl en de uiterste flexibiliteit voor personalisatie van de kachel, is MIA® een echt inrichtingselement dat perfect wordt opgenomen in de huishoudelijke omgeving.
MIA® 7.5 is ideaal voor kleine omgevingen, met een te verwarmen oppervlak van ongeveer 80
m². *

* aanbevolen maximale oppervlak

 

KIES UW STIJL
Voor elk vermogen zijn naar keuze twee verschillende soorten covers beschikbaar:  
MIA STILE: gekenmerkt door een eigentijds design, met elegante en veelzijdige lijnen die zich optimaal aan elke omgeving aanpassing, van modernere tot de klassiekere omgevingen. 
MIA VERTICAL: met zijn strakke lijnen en compacte vormen, een echte industrial stijl, voor een meer stedelijke smaak en minimal omgevingen.

  

                                         

KIES UW KLEUR
De vormen van het assortiment MIA® worden, zowel in de versie Stile als in de versie Vertical, benadrukt door de uitgesproken kleuren van het assortiment. MIA® herinterpreteert de traditionele kleuren van de categorie met een eigentijdse vertolking. U kunt kiezen voor warm wit, voor de agressieve tint baksteen orange of voor de metallic kleur tech silver.

         

PERSONALISEER UW KLEUR
De vorken van het assortiment MIA® worden, zowel in de versie Stile als in de versie Vertical, benadrukt door de uitgesproken kleuren van het assortiment. MIA® herinterpreteert de traditionele kleuren van de categorie met een eigentijdse vertolking. De vuurhaard van MIA® kan worden uitgerust met een reeks inrichtingsaccessoires die het geheel doen leven en het een integraal onderdeel maken van het leven thuis.


INRICHTINGSACCESSOIRES
BASISMODULE
Kast beschikbaar in de versie 40 x 40 cm of 40 x 80 cm. Alle kastjes kunnen, afhankelijk van de behoeften, links of rechts van de kachel geplaatst worden en kunnen worden voorzien van schappen en van een deurtje dat naar links naar rechts van MIA® kan openen.

MODULE PELLETBAK
Praktisch kastje 40 x 40 cm, voorzien van luik op de bovenkant, bedacht en ontworpen als praktische bak voor de pellets die zowel links als rechts van de kachel geplaatst kan worden.

ACCESSOIRES 
MIA® kan worden voorzien van een praktische reling en een schepje voor het gemakkelijk bijvullen van het pelletreservoir.