Radiatoren

Perfect voor grotere omgevingen, onze olieradiatoren bevatten een warmtegeleidende vloeistof die, nadat hij eenmaal is verwarmd, de warmte lange tijd vasthoudt en dus een gelijkmatige en homogene warmteverspreiding garandeert. Het speciale ontwerp van de metalen elementen en de zijdelingse openingen zorgt ervoor dat de olieradiatoren de warmte gelijkmatig verspreiden en langdurig behouden.

Productdocumentatie

Bent u ontwerper, architect, installateur of eindgebruiker? Ga direct naar de DOWNLOAD AREA waar u het gedeelte van de site vindt met alle productdocumentatie. Bovendien kunt u, als u zich registreert in onze gereserveerde zone, specificaties en technische selectieboekjes downloaden.

Service

Sinds 1956 is Olimpia Splendid synoniem voor kwaliteit en service made in Italy. Tegenwoordig bieden wij met een netwerk van meer dan 270 centra voor technische bijstand een uitstekende en tijdige service in heel Italië. Ontdek commerciële garanties tot 4 jaar en een ultramoderne premium opstartservice voor hydronische systemen.